BAGGRUNDEN FOR MIN-T

Min-t er en del af madeinnepal.dk, der i årevis importeret bla. kugletæpper fra Nepal. I 2018 blev sortimentet udvidet med de populære roll on armbånd, der er blevet fremstillet i Nepal i mere end 10 år, men som først fornyligt nåede det danske marked.

 

Grundet den store interesse for Min-ts produkter, er sortimentet blevet udvidet med bla. halskæder og anklets, som kan bruges alene eller sammen med armbåndene. Desuden er hårpynt i alle afskygninger en helt store dille i år, hvorfor du kan finde et stort udvalg på shoppen.

 

Min-ts leverandør beskæftiger en stor håndfuld af kvinder, der producerer armbånd mv. i og omkring Kathmandu og ved køb af Min-t produkter bidrager du derfor til, at de dygtige kvinder kan være med til at forsøge deres familier. 

Pga. vores forkærlighed for og store interesse for Nepal, der er blevet besøgt mange gange, er vi stolte af at præsentere en helt ny webshop, hvor de flotte Min-t designs og vores dygtige håndværkere fremhæves på allerbedste vis.

Min-t er ensbetydende med Made in Nepal Treasures og vi mener i den grad, at vores store konstant voksende sortiment er det samme som smukke skatte.

ONE-OF-A-KIND ITEMS

Made in Nepal Treasures

 

Roll On Armbånd

til Børn

ROLL ON HALSKÆDER

Roll OnAnklets

PAKKETILBUD

Instagram

KONTAKT

Vestergade 26

7100 Vejle

min-t@madeinnepal.dk

CVR.: 33787367

Cookies   |  Returret

© 2019 by MIN-T

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
0