ONE-OF-A-KIND ITEMS

Made in Nepal Treasures

BAGGRUNDEN FOR MIN-T

Min-t er en del af madeinnepal.dk, der i årevis importeret bla. kugletæpper fra Nepal. I 2018 blev sortimentet udvidet med de populære roll on armbånd, der er blevet fremstillet i Nepal i mere end 10 år, men som først fornyligt nåede det danske marked.

 

Grundet den store interesse for Min-ts produkter, er sortimentet blevet udvidet med bla. halskæder og anklets, som kan bruges alene eller sammen med armbåndene.

 

Min-ts leverandør beskæftiger ca. 50 kvinder, der producerer armbånd mv. i og omkring Kathmandu og ved køb af Min-t produkter bidrager du derfor til, at de dygtige kvinder kan være med til at forsøge deres familier. Kvinderne er stolte af deres arbejde, der foregår i hjemlige omgivelser og hvor kvinderne som regel arbejder sammen hos en af kvinderne. På den måde kan de hjælpe hinanden med de mindre børn, der endnu ikke går i skole.

Pga. vores forkærlighed for og store interesse for Nepal, der er blevet besøgt mange gange, er vi stolte af at præsentere en helt ny webshop, hvor de flotte Min-t designs og vores dygtige håndværkere fremhæves på allerbedste vis.

Min-t er ensbetydende med Made in Nepal Treasures og vi mener i den grad, at vores store konstant voksende sortiment er det samme som smukke skatte.

Min-t armbåndene sælges i en lang række butikker, saloner og lign. rundt omkring i Danmark og hvis du som ejer af en butik ønsker at forhandle vores armbånd, send da en e-mail til              min-t@madeinnepal.dk

Vestergade 26

7100 Vejle

min-t@madeinnepal.dk

CVR.: 33787367

Cookies   |  Returret

© 2019 by MIN-T

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
0